DSCF9145Най-голямото разнообразие от качествени стоки за животновъда!

Електропастири, микрочипове, ушни марки, ветеринарни инструменти и още над 100 стоки за животновъдството можете да откриете на едно място в новооткрития животновъден магазин Бентли Фарм – Свиленград. Бързо и компетентно обслужване!

Магазинът се намира в центъра на града, от дясната страна на улицата от пощата по посока автогарата, веднага след  светофарите.

Работно време:

Понеделник-Петък: 8.00-16.30 часа

Адрес: гр. Свиленград, ул. „Цар Симеон Велики“ 30

тел: 0885 424 989

Електропастири и електрически огради

В магазина ни можете да закупите или поръчате цялата гама от електропастири, които доставяме на българския пазар. Като ексклузивен представител на едни от най-добрите производители на електропастири в света – Speedrite и Tru-test, Бентли фарм ООД поддържа в наличност най-голямото разнообразие от електропастири в България.

Получавате и експертна консултантска помощ при избора на най-подходящия за Вашите нужди електропастир.

Ще намерите голямо разнообразие на ограден материал, изолатори, врати и други приспособления и аксесоари. Единствено ние предлагаме и дистанционно управление на електропастира и сигнализация.

Всички продукти са с високо качество и надеждност, покриващи всички международни и европейски стандарти на достъпни цени.

Можем да предложим не просто електропастири, а цялостно решение конкретно за Вашите нужди и изисквания. Разполагаме с необходимата експертиза, техника и материали за обезпечаване на  успешната реализация на всякакви по мащаб проекти. Разнообразните модели на електропастирите Speedrite  са подходящи както за заграждение на селскостопански животни (крави, овце, коне и др.), така и за защита от диви животни (мечки, видри, диви прасета, лисици и др.). Вариантите на захранване при различните модели (ел.мрежа, униджайзер, соларни панели) позволяват да се избере най-доброто решение за всякакви условия и терени, което да гарантира безпроблемната работа на електропастира.

Всички електропастири са с 2 години гаранция.

И още  за животновъда

Магазин Бентли фарм-СвиленградНай-богатият асортимент от ушни марки на пазара – визуални и електронни. Марките, които предлагаме са официално одобрени за дистрибуция на българския пазар от Българската Агенция по Безопасност на Храните.

Разнообразие от ветеринарни инструменти от доказани производители на конкурентни цени.

Микрочипове, RFID- четци, машини и ножици за стригане, копитни ножчета, автоматични спринцовки, поилки и хранилки, сол за животни и много други стоки за животновъдството.