ТЕХНОЛОГИЯ НА ЦИКЛИЧНА ВЪЛНА

Осигурява по-чист, по-мощен пулс, максимизира енергията, която протича по оградата за оптимален постоянен контрол.

 

СОЛАРНА СЪВМЕСТИМОСТ

Всички електропастири и тези, които се захранват от батерии са подходящи за постоянна или временна соларна инсталация.

 

ДИСПЛЕЙ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО НА ОГРАДАТА

Лесния за разчитане дисплей, във всеки среден или голям размер електропастир, позволява мигновенно измерване на напрежението от електропастира. Този дисплей свети в червено когато оградата трябва да бъде презаредена. Малкомплекте електропастири на Спидрайт използват 5 фазов дисплей на системата за напрежението.

 

БИ-ПОЛЯРНА ТЕХНОЛОГИЯ

Позволява да се постави електрическа система, която работи изключително добре в сухи и ниско проводими почви.

 

ЗАЩИТА НА БАТЕРИЯТА

Микропроцесорна технология, която позволява на електропастира да добавя мощност от батерия зависеща от състоянието на оградата. Тази функция удължава живота на батерията и е практически ефективна при използването на соларна инсталация.

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КОНТРОЛ ОТ РАЗСТОЯНИЕ

Големите огради представляват уникално предизвикателство що се касае до намиране на причината за неизправност. Когато откриете аварията вие ще сте на разстояние от електропастира. Това ръчно дистанционно за контрол от разстояние, ви позволява да изключите електропастира, където и да се намирате около оградата и да ремонтирате оградата. По този начин поддръжката може да се осъществи по-ефективно. За да добавите удобство към своята работа, дистанционното за контрол от разстояние, има индикатор за повреди на оградата за да можете лесно да локализирате къде оградата е направила късо съединение.

ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН

Високо технологичната компания и внимателния фокус към дизайна, осигуряват компактност и мощност на електропастира. Всяка част от електропастира е поместена в кутия от супер твърд полимер с терминали и дисплеи показващи напржението.

ГОЛЕМИ ТЕРМИНАЛИ

За удобство, на лицевата страна на електропастира в кутия са монтирани големи терминали, които лесно се коригират и могат да приемат сигнал от две оградни линии ако е необходимо.

НИСЪК ШУМ В СИСТЕМАТА

Технологията на циклични вълни дава добро представяне при спазване на международните стандарти за електромагнитни смущения. Формата на цикличните вълни е гладка, което дава по-малко смущения отколкото всеки друг електропастир.

ГАРАНЦИЯ

Всички продукти на Спдрайт са с две годишна пълна гаранция.